Tel: +31 6 57 74 91 07 – Yzer IT Solutions

Wat Is Een Domeinnaam?

Een domeinnaam is jouw unieke visitekaartje van het web, zorg met een domein ervoor dat jij vindbaar wordt in de online wereld. Een eigen blog, webshop of portfolio online zetten? Het begint allemaal met een domeinnaam bij 
Yzer IT Solutions.

Vind hier je domeinnaam

loading
Je hebt een ongeldige domeinnaam ingevuld.
Please verify that you are not a robot.

Waarom Je Domeinnaam Verhuizen Naar
Yzer IT Solutions?

Yzer IT Solutions biedt snelle en betaalbare domeinregistratie met onmiddellijke activering en toegewijde live-ondersteuning.

 

Domeinnaam Extensies

Kies uit meer dan 100+ domeinnaam extensies, zoals .nl, .shop, .com, .club, .io of .xyz.

Voeg Hosting Toe

Heb je ook een website en e-mail nodig? Kies dan het hosting plan wat aan je wensen voldoet en ga aan de slag binnen enkele minuten.

Verhuizen

Een overstap naar Yzer IT Solutions betekend de beste service, en toegankelijke prijzen, en toegang tot de tools die jouw bedrijf zal laten groeien.

6 Tips Voor Het Kiezen Van De Perfecte Domeinnaam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elitaenean commodo

Domein naam Yzer IT Solutions

Minder is meer

Vermijd in jouw domeinnaam streepjes, getallen, straattaal of woorden die op verschillende manieren gespeld zijn. Dit soort complexe elementen zorgen ervoor dat uw domein een stuk lastiger te spellen en te onthouden is.

Domein merknaam Yzer IT Solutions

Gebruik uw merknaam

Een goede domeinnaam voor uw website of webshop moet uw merknaam of zoekwoorden voor uw niche bevatten. Een zoekresultaat met een trefwoord van een domeinnaam zorgt voor een betere naamsbekendheid en trekt bezoekers naar uw website.

Korte Domeinnaam Yzer IT Solutions

Hou het kort

Hoewel er geen minimum- of maximumlengte geldt voor domeinnamen, zijn de beste domeinnamen niet langer dan 2-3 woorden. Een domeinnaam of websitenaam met meer woorden is moeilijker te lezen en valt minder op.

Domeinnaam onderzoek Yzer IT Solutions

Doe onderzoek

Voordat u een domeinnaam kiest, is het goed om na te gaan of deze niet al wordt gebruikt door een ander bedrijf dat eigenaar is van het auteursrecht.

Lokale Domeinnaam Yzer IT Solutions

Denk lokaal

Veel mensen geven de voorkeur aan een .com-domein, maar het kan juist in uw voordeel werken om te kiezen voor een land-specifiek domein zoals .co.uk, or .nl. Vooral als u zich richt op een bepaald land.

domeinnaam check Yzer IT Solutions

Doe een domeinnaam check en handel snel

De beste domeinen worden snel ingenomen. Loop uw droomdomein niet mis en start nú het registratieproces met onze Domeinchecker.

Domain Pricing

DomeinnaamJarenRegistrerenVerhuizenVerlengen
.com1 jaar€ 12,95€ 12,95€ 16,95
.nl1 jaar€ 6,95€ 8,95€ 8,95
.org1 jaar€ 16,95€ 16,95€ 19,95
.info1 jaar€ 16,95€ 16,95€ 19,95
.be1 jaar€ 6,95€ 8,95€ 9,95
.eu1 jaar€ 6,95€ 8,95€ 9,95
.net1 jaar€ 14,95€ 14,95€ 19,95

 

Frequently asked questions

Dat kan, maar dat hoeft niet. Tijdens het registreren van domeinnamen bij Yzer IT Solutions bieden we jou de mogelijkheid om webhosting toe te voegen aan de domeinen. Je kunt de domeinnaam echter ook parkeren en op een later tijdstip webhosting koppelen aan het geregistreerde domein of het domein koppelen aan een hostingpakket van een ander bedrijf.

De bekendste extensies zijn natuurlijk .nl en .com. Tegenwoordig zijn er tal van nieuwe extensies bijgekomen die extra kracht kunnen bijzetten bij uw domeinnaam zoals .shop, .store en .online. Bij het registreren van domeinnamen via Yzer IT Solutions bieden wij een realtime overzicht van alle mogelijke extensies voor het betreffende domein.

Als je gewenste domeinnaam inclusief bijbehorende extensie reeds bezet is heb je twee mogelijkheden. Je kunt de domeinnaam overkopen of overnemen van de huidige eigenaar, je zult zelf contact moeten leggen. De tweede mogelijkheid is om een domeinnaam te registreren met een andere extensie.

Sommige extensies zijn duurder om te registreren dan anderen. Dit heeft met de populariteit en de registry te maken. Bij Yzer IT Solutions houden we de kostprijs van iedere extensie realtime in de gaten zodat we altijd de voordeligste Hostingbedrijf zijn om domeinnamen vast te leggen.

Nee. Je kunt de domeinnaam parkeren zolang je wilt en op ieder moment koppelen aan een webhostingpakket of server.

Nee, als u eenmaal een domeinnaam heeft geregistreerd, kunt u deze niet meer wijzigen. U kunt echter wel een nieuwe domeinnaam kopen en uw website daarheen verhuizen.

Natuurlijk. Als u een domein registreert, dan bent u de eigenaar en niet het hostingbedrijf waarbij u hem heeft geregistreerd.

U kunt eenvoudig onze domeinverhuisservice gebruiken om uw sitehosting over te zetten naar Yzer IT Solutions. Wij leiden u door elke stap van het proces.

Een domeinnaam leg je voor minimaal 1 jaar vast. Sommige extensies legt je voor een langere periode vast. Wij zenden altijd een herinnering wanneer de domeinnaam dreigt te verlopen zodat je nooit te laat zult zijn met het verlengen van de domeinnaam.

Bij een verlenging van de domeinnaam geldt de actuele prijs voor het behoud van de domeinnaam. In jouw klantenpaneel zie je precies voor hoe lang u de domeinnaam kunt verlengen en welke kosten hieraan zijn verbonden.

Yzer IT Solutions biedt jouw de populaire afrekenmethode bij het registreren van domeinnamen aan namelijk iDeal. 

Een extensie kan veel vertellen over de betreffende domeinnaam. De Nederlandse extensie (.NL) geeft bijvoorbeeld aan dat het domein om een Nederlandse website gaat. Je kunt dus meer informatie weggeven over de betreffende domeinen middels de gekozen extensie.

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom krijg jij van ons gratis SSL-certificaten voor al je websites en domeinnamen! Zo wordt het verkeer van en naar je website versleuteld en gaat het over een veilige HTTPS-verbinding. 

Yzer IT Solutions biedt directe domeinregistratie en -activering, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe domein meteen klaar is voor gebruik.

We hebben het proces zó snel gemaakt, dat u uw domein al binnen een paar minuten heeft geregistreerd.

 

U kunt uw domeinnaam beschouwen als uw adres en uw webhosting als het huis waarin u woont. Als u een website wilt lanceren, dan heeft u zowel een domeinnaam nodig die mensen kunnen gebruiken om u te vinden, als hosting waar de eigenlijke winkel wordt opgeslagen.

Domeinnamen en webhosting hebben een soort symbiotische relatie. Hoewel het technisch mogelijk is om het een zonder het andere te hebben, werken ze het beste als ze samenwerken. Daarom bieden veel hostingbedrijven ook domeinnamen aan, en veel registrars hostingservices.

Contact Form

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor consectetur.