Tel: +31 6 57 74 91 07 – Yzer IT Solutions

Website Laten Maken

Een WordPress website laten maken? Yzer IT Solutions helpt bedrijven en organisaties met het maken van websites en webshops, en het bereiken van meer succes online. Meer leads door een nieuwe website laten maken, meer klanten met een betere webshop en meer naamsbekendheid en autoriteit met een slimme oplossing van strategie en online marketing, en natuurlijk ook met een goede vindbaarheid in Google.

Een nieuwe of verbeterde WordPress website laten maken? Yzer IT Solutions is specialist op het gebied van WordPress en Woocommerce websites maken die jouw omzet verhogen.

Yzer IT Solutions is een specialist in websites laten maken en ontwikkelt WordPress en WooCommerce websites. Door onze ruime ervaring op het gebied van interactieve websites kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen.

Klinkt goed, maar wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Hierbij zetten we de voordelen op een rijtje:

 

  • Website passend bij online strategie
  • Werken met E-commerce specialisten
  • Meerdere gebruikers en gebruikersrollen
  • Mogelijk in elke gewenste unieke ontwerp
  • Op basis van UX/UI Design 

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij die je gewoon kan bellen, mailen of waar je eenvoudig een ticket kan inschieten? Bij Yzer IT Solutions staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij kennen jouw product/dienst door en door. En denken graag met jou mee om je website succesvoller te laten zijn. Wij delen graag onze kennis.

Online Strategie

Onze specialisten halen alles uit de kast om een interactieve website voor jou te maken die goed scoort in jouw branche.

 
Strategie Yzer IT Solutions

Strategie

Wij helpen je bij het ontwikkelen van een strategie die jouw bedrijf online positioneert als de oplossing voor het bereiken van jouw doelgroep.  

teamwork

Interactieve Design

Bij Yzer IT Solutions staat een persoonlijke aanpak voorop. Deze aanpak ‘op maat’ vinden wij erg belangrijk!

statistics

Continue Verbetering

Wij helpen je bedrijf consistent te groeien door jouw website voortdurend te verbeteren om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Wat Kun Je Verwachten?

pdf

Aanleveren

Met ons aanleverdocument lever je makkelijk je teksten en logo aan.
Nu wordt samen het template en de vormgeving besproken.

* Teksten aanleveren
*  Huisstijl aanleveren
* Template uitzoeken
* Design bespreken

wordpress-3

Bouwen

Met de content uit het aanleverdocument en jouw wensen gaat onze webbouwer een unieke website voor je bouwen.

* Website laten maken
* Wij vullen jouw content
* Wij sturen de preview
* Correcties geef je door

world-grid-2

Online

Zodra we jouw akkoord hebben op de gebouwde website plaatsen we hem online en staat onze serviceteam voor je klaar.

* Domeinnaam verhuizing
* Wij installeren de website
* Je ontvangt de handleiding
* We helpen je waar nodig

WordPress Website Pakketten

Hosting voor elke type website

wordpress-3

Brons

€ 599,-

wordpress-3

Zilver

€ 799,-

wordpress-3

Goud

€ 999,-

WordPress

WordPress is een open source systeem. WordPress is altijd in ontwikkeling. Er worden regelmatig nieuwe updates vrijgegeven met de nieuwste ontwikkelingen. Wil je de functionaliteit van je WordPress website up-to date houden? Geen probleem. Maak dan gebruik van één van onze WordPress Onderhoudspakketten. Door onze jarenlange ervaring met WordPress websites helpen wij jou graag een website laten maken en verder om je doelen te behalen.

 

Waarom Kiezen Voor WordPress?

Een WordPress website laten maken kent vele voordelen. Hieronder de belangrijkste voordelen van WordPress op een rijtje: 

Het is eenvoudig te gebruiken. 
Dit is niet alleen handig wanneer wij jouw website bouwen, maar het is ook handig als jij zelfde website wilt onderhouden.

De basis is gratis en uitbreidingen zijn betaalbaar. 
Het CMS is gratis te gebruiken en dat geldt ook voor een groot aantal goede plugins. Voor een Premium thema ben je ook slechts een paar tientjes kwijt. Kortom, het levert veel op voor weinig.

Er zijn veel mogelijkheden.
Door het gebruik van plugins kun je je website uitbreiden met heel veel functionaliteiten. Jij bent vast niet de eerste die een bepaalde functionaliteit op de website wilt, dus grote kans dat er al een plugin voor bestaat.

WordPress is goed te optimaliseren voor SEO.
Zoekmachine optimalisatie is natuurlijk afhankelijk van een groot aantal factoren, maar het gebruik van WordPress maakt het wel makkelijker. 

Het is het meest gebruikte CMS ter wereld.
Dat betekent date systeem continue in ontwikkeling is en altijd klaar is voor toekomstige ontwikkelingen. Bovendien betekent dit dat heel veel informatie online te vinden is en hulp nooit ver weg is.

 

Heb Je Al Een Website?

Als je al een website voor jouw bedrijf hebt, maar je bent niet tevreden, dan is het niet altijd nodig om een complete redesign te maken. Natuurlijk zijn er heel veel redenen om dit wel te doen, bijvoorbeeld als je website niet goed werkt op een mobiel of als het aanpassen van je website meer tijd (en dus geld) kost dan het opnieuw bouwen. Om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn je bestaande website kun je vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij de website kunnen analyseren en je advies kunnen geven of een compleet of gedeeltelijk redesign de beste oplossing is.

 

Portfolio

Contact Formulier

Heb je even wat hulp nodig?
Wij staan uiteraard klaar om je te helpen.